sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Tanssia, vaalihumua ja musikaalin sykettä

Limudisko lukiolla

Popcornia, diskovaloja ja tietenkin limua. Käsilaukkuja, korkokenkiä ja hupparipoikia.  Sukkahousuja, sanomalehtiä  ja tennispalloja.

Jokaisessa limudiscossa tarvitaan myös tanssikilpa (kuva:  Johanna Aintila)
                                                        
Tätä kaikkea ja paljon muuta piti sisällään Haiti-tiimin opiskelijoiden ideoima ja toteuttama ensimmäinen Haiti-disko. Alun perin ajatuksena oli suunnata se Lohjan kaikkien koulujen 3.-6.-luokkalaisille, mutta kun huomattiin, että kohderyhmä on kooltaan lähes 2000 lasta, rajasimme sitä reippaasti. Olisi ollut ikävä, jos paikalle olisi tullut enemmän väkeä kuin tupaan mahtuu. Pari tuntia tanssin jytkettä, singstaria , pelejä ja kilpailuja hujahti hetkessä pakkasen paukkuessa helmikuisena perjantai-iltana. Yleisöä saapui 14 eri koululta yhteensä 78. Tunnelma oli mainio ja järjestelyjä kehuttiin. Jatkoakin jo kyseltiin…  

Limudiscon villiä tunnelmaa (kuva:  Johanna Aintila)
Lukion nuorisovaalit
Äänestämään mentäessä on hyvä olla ainakin muutama kolikko taskun pohjalla, koska vaalipaikalla järjestetään aina vaalikeräys. Koulumme nuorisovaaleissa (11.-13. 01. ja 25.1.- 27.1.) keräyksen tuotto meni tietenkin Ekokouluja Haitiin –projektille.

Hannu ja Kerttu-musikaali
Koulun joulujuhlassa esitetty pienoismusikaali Hannu ja Kerttu järjestettiin pyynnöstä uudestaan kaikille avoimena iltatilaisuutena 25.1. Vapaaehtoisen ovimaksun tuotto meni Ekokouluja Haitiin –projektille.

Wanhat

Pojat pistävät jalalla koreasti lukion juhlasalissa
Wanhojen päivänä tanssittiin jalat rakoille.  Päivä on lukion 2.vuositason oma päivä, josta saivat nauttia koko kouluyhteisön jäsenet ja myös muut lohjalaiset.  Upeat mekot ja tyylikkäät puvut pyörivät koulun tilojen lisäksi kirjastossa, kauppakeskuksissa ja vanhusten iloksi. Monta viikkoa kestänyt tiukka harjoittelu liikunnan tanssikurssilla näkyi tuloksissa ja melkein sata paria tanssahteli parketilla loistavasti.Tanssien aikana innokkaat Haiti-puuhaajat tarjosivat buffetin antimia pientä korvausta vastaan.  Kahvit ja kakut upposivat suoraan Haiti-keräyksen kassaan.


2 kommenttia:

  1. Hienoa lohjalaisnuoret! Teissä on ytyä. Menestystä innovatiivisille tavoillenne olla tekemässä omalta osaltanne työtä paremman maailman hyväksi.

    VastaaPoista
  2. Uskomatonta uurastusta - jatkakaa samalla tavalla!

    VastaaPoista